تحولات لبنان و فلسطین

حوزه‌های آب، برق و گردشگری مازندران فرصت‌های زیادی برای سرمایه گذاری و مشارکت دارند از این رو ایجاد شهرک سرمایه گذاری خارجی روند توسعه استان را شتاب می دهد.

مازندران در پی شهرک سرمایه گذاری/ شرکت های خارجی در راه هستند

به گزارش قدس آنلاین، طبق برنامه بودجه سال جاری رشد ۷.۵ درصدی برای توسعه مازندران تعریف شده و بخشی از آن باید از طریق سرمایه گذاری محقق شود، از این رو فرصت‌های زیادی در مازندران وجود دارد که باید در قالب بسته‌هایی به سرمایه گذاران معرفی شود.

عقب ماندگی مازندران در حوزه تأمین و مهار آب‌های سطحی، طرح‌های حوزه نیروگاهی و گردشگری قابلیت‌های زیادی برای سرمایه گذاری در استان ایجاد کرده است و با توجه به محدودیت منابع دولت، برنامه ریزی برای جذب سرمایه‌های خصوصی و خارجی راهکار خوبی برای توسعه اقتصادی محسوب می‌شود.

بسته‌های سرمایه گذاری حوزه آب در مازندران / ‌‬ شناسایی ۵۰ نقطه برای ساخت نیروگاه

محمدابراهیم یخکشی مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه علاوه بر ساخت سد، شبکه‌های آبیاری و انتقال آب در استان نیازمند سرمایه گذاری است، افزود: پروژه‌هایی در حوزه سدسازی داریم و می‌توانیم بسته‌های سدسازی را برای سرمایه گذاران تعریف کنیم.

وی افزود: همچنین بسته طرح‌های آبرسانی به شهرهای استان شامل احداث هزار کیلومتر خط انتقال فولادی و هشت کیلومتر تصفیه خانه، طرح‌های آبیاری و زهکشی بخش کشاورزی از جمله فرصت‌های سرمایه گذاری است.

 مازندران در پی شهرک سرمایه گذاری/ شرکت های خارجی در راه هستند

وی گفت: بسته طرح‌های نیروگاه‌های آبی از دیگر فرصت‌های اقتصادی است زیرا ۵۰ نقطه برای ایجاد نیروگاه کوچک مقیاس با ظرفیت ۵۰۰ مگاوات برای سرمایه گذاری خارجی و بخش خصوصی شناسایی شده و ارزش آن یک میلیارد دلار است.

یخکشی با بیان اینکه فرایندهای سرمایه گذاری به صورت فایناس و یا سرمایه گذاری است، افزود: بخش‌های خصوصی و خارجی می‌توانند نیروگاه ایجاد و محصول را به ما بفروشند.

صنعت برق مازندران نیز بسته‌های سرمایه گذاری شش میلیارد دلاری را تعریف کرده و برای حضور بخش خصوصی و شرکت‌های خارجی چشم انتظاری می‌کند تا شبکه‌های برق را هوشمند و پایدار کند.

کوروش موسوی مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان گفت: تجربه‌ای با شرکت‌های چینی برای سرمایه گذاری از طریق فاینانس داریم و از سوی دیگر برای اینکه شبکه مدرن را هوشمند و پایدار کنیم نیازمند بازسازی و توسعه آن از طریق سرمایه گذاری هستیم.

وی افزود: سه میلیارد دلار در حوزه نیروگاهی وسه میلیارد دلار نیز در شبکه‌های فوق توزیع طی بازه پنج ساله باید سرمایه گذاری داشته باشیم و بستر برای سرمایه گذاری و بسته‌های مختلف تعریف شده است و علاقمند به همکاری با طرف‌های چینی هستیم تا شبکه‌ها را به روز کنیم.

مازندران در حوزه کشاورزی نظیر زهکشی اراضی برنج برای بالابردن سطح آب‌های سطحی و کشت سالانه دوبار محصول و بهسازی سردهنه های زراعی و کشاورزی نیز فرصت‌هایی برای سرمایه گذاری خارجی و خصوصی دارد و بخش گردشگری نیز جاذبه‌های فراوانی برای حضور خارجی دارد.

مهدی ایزدی سرپرست میراث فرهنگی مازندران گفت: با توجه ه به شرایط استان در زمینه گردشگری، سواحل آزاد شده نیازمند زیرساخت‌هایی است و ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی برای بهسازی و زیباسازی به سرمایه گذاری نیاز دارد.

ثبت ۲۹ پروژه گردشگری در سامانه جذب سرمایه گذاری خارجی

وی افزود: بیش از ۲۲۰ طرح گردشگری شامل هتل، هتل آپارتمان و مجتمع‌های اقامتی با برآورد ۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبار در استان وجود دارد و ۲۹ پروژه در سامانه خدمات سرمایه گذاری برای مشارکت سرمایه گذاری خارجی ثبت شده است.

 مازندران در پی شهرک سرمایه گذاری/ شرکت های خارجی در راه هستند

وی گفت: برآورد اعتباری این پروژه‌ها ۲۰۰ میلیون یورو بوده که سرمایه گذاری خارجی و خصوصی را نیازمند است.

ایزدی ساخت تله کابین را از دیگر فرصت‌های سرمایه گذرای در استان برشمرد.

صنعت استان نیز ظرفیت بالایی دارد و مازندران در برخی از شاخه‌های صنعتی جزو رتبه‌های بالا است و از نظر صنایع سلولوزی رتبه اول، تأمین قطعات خودرو رتبه چهارم و صنعت شیمیایی، غذایی و غیره رتبه برتر را دارد که می‌تواند به عنوان بسته‌های سرمایه گذاری روی میز سرمایه گذاران قرار گیرد.

دسترسی آسان استان از طریق بنادر به بازارهای آسیای میانه و وجود بنادر امیرآباد، نوشهر و فریدونکنار و شهرک ۷۰۰ هکتاری شهید سلیمانی در شرق مازندران مزیت‌های سرمایه گذاری در استان را بالا برده است.

ایجاد شهرک سرمایه گذاری خارجی در مازندران برای تبدیل شدن به شهرک فناوری، لوازم خانگی با برندهای کشور مختلف از جمله چین نیز جزو بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه گذاری در استان به شمار می‌رود.

منبع: مهر

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.